ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


​Η δική σας γνώμη έχει τη μεγαλύτερη σημασία…

«Βρήκαμε όλοι στην οικογένεια ισορροπίες, ηρεμία, πειθαρχία αλλά και ελευθερία» Μ.Φ&Μ.Γ 

«Διαλέξαμε το Baby Steps και βρήκαμε πολύτιμους φίλους για να μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε σωστά το παιδάκι μας» Μ.Ε.&Κ.Ο

«Από τις πρώτες κιόλας ημέρες φάνηκε να προσαρμόζεται στον καινούργιο χώρο. Έφευγε χαρούμενος από το σπίτι κι επέστρεφε χαμογελαστός. Αυτό ήταν μεγάλη ανακούφιση για μας» Α.Ρ.&Δ.Κ.

«Κοντά σας νοιώθουμε ότι η κορούλα μας βρίσκει μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά» Ι.Ν.&Χ.Σ
image-212021-eipan-gia-emas.png
«Βοηθήσατε το παιδί μας γρήγορα να κοινωνικοποιηθεί και να μάθει πολλά καινούργια πράγματα για τα οποία δε σταματά να μιλάει» Γ.Κ.&Γ.Α.

«Τα παιδιά περνάνε πολύ ωραία και κάθε μέρα περιμένουν να έρθει η ώρα να μπουν στο αυτοκίνητο για “το σχολείο τους”» Φ.Α.&Γ.Γ.

«Χαιρόμαστε που το παιδί μας μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον ζεστό και οικογενειακό, με ανθρώπους που έχουν γνώσεις για τα παιδιά» Α.Ρ&Δ.Κ.

«Επιστρέφει στο σπίτι μας χαρούμενη και γεμάτη από ευχάριστες εμπειρίες αλλά και πολύτιμες γνώσεις» Τ.Π.&Ζ.Π.

«Κάθε μεσημεράκι παραλαμβάνουμε ένα παιδί χαρούμενο, ενθουσιασμένο, που θα ήθελε να μείνει περισσότερο κοντά σας, αφού δηλώνει ότι περνάει “μουουούρλια”» Μ.Κ.&Μ.Π.

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη με την οποία περιβάλλετε το παιδί μας, για τη φροντίδα, για τις γνώσεις, για τη χαρά που του προσφέρετε!!!» Φ.Γ.&Γ.Π.

«Τα παιδιά έχουν χάρισμα και αλάνθαστο ένστικτο! Τη δουλειά που γίνεται στο Baby Steps τη βλέπεις στο παιδί σου. Δεν περίμενα να βρω ένα χώρο και μια ομάδα ανθρώπων τόσο άξια που να εμπιστεύομαι καθημερινά το παιδί μου. Ευχαριστούμε!!!! ¨Ε.Λ.&Θ.Λ.